Piano of vleugel laten stemmen?

Altijd goed gestemd!

Piano stemmen

Is uw piano of vleugel toe aan een stembeurt? Blijft er een toets hangen? Of is er een ander mankement? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

Reparatie & Onderhoud

Alles aan een piano of vleugel is te repareren. Er moet altijd wel gekeken worden of de te maken kosten voor u de moeite waard zijn.

Aankoop bemiddeling

Overweegt u particulier een piano of vleugel te kopen? Kies dan voor aankoopbemiddeling zodat u zeker een goed instrument koopt.

Jorge Nieuwenhuis

Pianostemmer & Reparateur

 

Mijn naam is Jorge Nieuwenhuis. Als gediplomeerd pianostemmer met meer dan 25 jaar ervaring is uw piano of vleugel bij mij in goede handen. Door de jaren heen heb ik een groot werkgebied opgebouwd in Nederland en België en stem voor muziekscholen, pianowinkels en iedereen die graag een goed klinkende piano wilt hebben. In Zeeland ben ik meerdere keren per maand en een stemafspraak is dan ook altijd snel in te plannen.

Voor het maken van een afspraak of vrijblijvende prijs opgave ben ik ook via WhatsApp voor u bereikbaar.

Vragen over een stembeurt, reparatie aan uw piano of advies nodig bij aanschaf van een instrument?

Bel:

06 – 51 845 032

Ervaringen van mijn klanten

Onze vleugel wordt ieder jaar door Jorge gestemd. Na de stembeurt klinkt de vleugel weer als herboren. Jorge is een echte vakman. G. Willemsen – Bergen op Zoom.

Via internet vond ik Pianostemmer Roosendaal. Inmiddels is onze piano voor de tweede keer gestemd. Wij zijn zeer tevreden.

Jorge werd ons aanbevolen door een kennis. Het pedaal van de piano bleef al een tijdje kraken. Binnen no time was het probleem verholpen en kunnen wij weer lekker piano spelen.